Online mobile sex chat with girls - Cerita ghairah dalam kolakolam

Aku pun pergilah naik teksi kerumah Susan yang terletak di kawasan ekslusif di KL. “Husband I pegi oversea , urusan business dia laa.. Memang benar tak tau no telepon Az sebab aku memang tak pernah amik tau. Setelah selesai semua urusan di pejabat tanah, aku terus ke kedai makan. Kami berbual panjang mengenai rancangan Az nak ke JB dan tempat tinggal nanti. Read the rest of this entry » Hazlina adalah isteri ketiga Dato Hafiz, seorang peniaga yang boleh dikatakan sebagai seorang jutawan jugalah. Berbalik pada Hazlina tadi dia ni orangnya memang cantik. Ntah dari keturunan mana datangnya aku pon tak tau lah. Semuanya tersimpan rapi dalam kotak ingatan aku dan Faris serta semua rahsia disimpan begitu cermat agar tidak terbongkar walau pada sesiapa pun.

Sampai dipintu rumah Susan, aku pun tekan loceng dan pintu gatenya dibuka secara automatik. Next month baru balik dan anak I hantar rumah nenek dia untuk beberapa hari. Kami berhenti di situ jek selepas Az memberikan no telepon dia. Kang amende plak bini kawan aku cakap sebab dia pon dah tau yang aku ni dah ada bini anak. Az menyatekan yang tempat tinggal tak jadi masalah sebab dia ada kawan kat sana. Hasil kekayaan suaminya boleh membahagiakan sesiapa juga yang menjadi isterinya atau yang menjadi perempuan simpanannya dari segi material dan wang ringgit. Sejak Dato Hafiz dapat bini baru ni dia dah jarang-jarang balik ke rumah bini no 1, 2 dan 3. Aku memegang zakar Faris yang layu sambil mengurutnya perlahan.

Rozie pula dijadualkan menghadiri satu mesyuarat di pulau yang sama sehari selepas seminar Nurhaida tamat. Tapi biasala budak zaman sekarang kalo tak ringan ringan tak sah.

Setelah Rozie memberitahunya dalam emel, Nurhaida mengajak sepupunya itu datang sehari lebih awal dan dia sendiri akan pulang lewat sehari supaya mereka dapat bertemu setelah lama tak berjumpa. dia baru abis spm dan start keje kat tempat aku keje.

Continue reading Setelah berulang kali aku bersama isteri boss aku…. setelah boss aku balik dari sabah aku cuba curi2 masa bersama nya…….saling mengingini…….saling inggin mengecapi kesedapan…….

dan aku percaya dia amat berpuas hati pada aku……firsttime aku dgnnya saja 15 minit.

Pada tahun 90 aku kembali bercuti lagi selama 3 minggu .

Continue reading Aku adalah seorang jururawat lelaki di sebuah rumah sakit di swasta.Di samping itu aku ditugaskan dengan dua orang pembantu jururawat (assistant nurse) wanita.Continue reading Aku dengan Fizah memang dah lama kenal,sejak dari form 1 lagi.Aku kata aku memang nak ada gf tapi tak ada yang sangkut. Aku pun secara bergurau mengatakan aku nak orang yang macam dia. Bertambah lebar senyum Susan dan dia mencubit manja pehaku. Untuk tunjuk baik, aku pun minta diri untuk pulang ke pejabat sebab dah lama di situ. Susan kata jangan risau sebab dia boss so tak ada yang nak marah. Susan tiba-tiba merapatkan dirinya padaku dan tangannya mengusap-usap pehaku. Susan dengan manja bertanya samada aku marah kalau dia sentuh aku. Susan kata dia minat kat aku walaupun aku masih muda dan nak bermesra dengan aku sebab dia tak puas dengan suaminya yang sibuk dan jarang ada dirumah. Dia hanya berseluar pendek yang amat pendek dan bersinglet. Aku rapatkan mulutku ke kepala zakar Faris dan menjilatnya. Itulah antara aktiviti ku diwaktu pagi setiap hari.

Comments are closed.